• 0897240563
  • hristobild@abv.bg
  • Пон.-Нед.: 8:00ч. до 19:00ч.
Ремонт и изграждане на покриви - Христобилд ЕООД

Ремонт на покриви

Имате ли проблем с покрива си? Има ли теч, пукнато или повредено по някакъв начин? Нека се погрижим за това! Нашите услуги за ремонт на покриви осигуряват бързи решения и трайни резултати, без да нарушават ежедневието ви. С над 15 години опит в индустрията, ние гарантираме безопасно, надеждно и рентабилно решение, което ще поддържа вашия покрив в отлично състояние за години напред. Защо да вярвате на някой друг, когато можете да се доверите на експертите? Свържете се с нас днес за безплатна консултация

Свържете се с нас

„Христо Билд″ ЕООД 

Ремонт на покриви 

Покривът ви тече ли? Не чакайте да се влоши — поправете го сега! Вече се предлагат надеждни и достъпни услуги за ремонт на покриви за вашия дом или бизнес.

Нашият екип има дългогодишен опит в предоставянето на първокласни услуги за ремонт на покриви, за да поддържа вашия имот в добро състояние.

Не отлагайте ремонта на покрива си, когато имате най-голяма нужда. Получете професионални услуги за ремонт на покриви от нашите експерти и се насладете на дългосрочен комфорт, безопасност и енергийна ефективност на достъпни цени.

Свържете се с нас днес, за да резервирате нашите услуги за ремонт на покриви и да запазите дома или бизнеса си в безопасност и сигурност!

Фирмената ни политика е насочена към внедряване на най-новите технологии в строителството, използване на съвременни строителни системи и високопроизводителни машини, осигуряващи високо ниво на безопасност за нашите служители и клиенти. Ние се ангажираме да изпълняваме изискванията на българското правителство по отношение на опазване на околната среда и предотвратяване на екологичното замърсяване.

За оглед и оферта за ремонт на Вашия покрив, моля свържете се с г-н Петров на телефон 0897 24 05 63.

Предлаганите от нас услуги включват, но не се ограничават до: 1. Ремонт на покриви от всякакъв вид; 2. Хидроизолация на покриви; 3. Изграждане на нови покриви; 4. Реконструкция на покриви; 5. Покривни облицовки – улуци, водосточни тръби, обшивки, ламинирани покриви; 6. Топлоизолация на сгради; 7. Надвеси; 8. Гранитогрес; 9. Асфалтиране и други видове SMR работи.

ИЗПОЛЗВАМЕ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ ЗА РАБОТАТА НИ

Ремонт на покриви София- Христобилд ЕООД

Брамак предоставя 30 години неограничена писмена гаранция за материала и студоустойчивостта на всички керемиди и 15 години допълнителна застраховка на покривната система.

Ремонт на покриви София- Христобилд ЕООД

Хидроизолационните материали ИЗОМАКС са сертифицирани съгласно Наредбата за съществените изисквания и оценяване на съответствието на строителните продукти, за което има издадено БТО.

Ремонт на покриви София- Христобилд ЕООД

TONDACH® предлага гаранция за множество перфектни решения за всеки тип покривни системи. Качествено саниране на стари и изграждане на устойчиви нови покриви.

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ - ПРИМЕРНИ ЦЕНИ

ФАКТОРИ, ОПРЕДЕЛЯЩИ ЦЕНАТА
МАТЕРИАЛИТЕ
– Съветваме Ви да не правите компромис с тяхното качество и устойчивост, тъй като именно те са изложени на тежки метеорологични условия. Имайте предвид, че колкото по-качествени са те, толкова повече се увеличава животът на покрива, но с това се покачва и цената. Следните цени са без включен труд:
Керамични керемиди – добър избор при скатен покрив – 15 бр./кв.м., цена: 7.00 – 16.00 лв./кв.м.;
Бетонови керемиди – необходим по-малък брой от керамичните, но по-висока цена – 10 бр./кв.м.; цена: 12.00 – 19.00 лв./кв.м.;
Битумни керемиди-шингли – цена: 7,50 – 25.00 лв./кв.м.;
Битумни керемиди с медно покритие – цена: 55.00 – 80.00 лв./кв.м.;

РАЗМЕРЪТ НА ПОКРИВА
Цената се определя на квадратен метър, което включва труда на работниците, материалите и самият ремонт:
Цялостен демонтаж на съществуваща конструкция и изграждане на нова – 50.00 – 65.00 лв./кв.м. (включени: цена на материалите – 33.00 – 42.00 лв./кв.м.; труд – 19.00 – 25.00 лв./кв.м.);
Цялостен ремонт на покрив: разкриване на покрива, почистване на основата, полагане на мушама, наковаване на летви, нареждане на керемиди, измазване на капаци, почистване на строителни отпадъци: 9.50 – 13.00 лв./кв.м;
Ремонт на покрив с керемиди – 10.50 – 12.80 лв./кв.м.;
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕТО
– Трябва да имате предвид, че ако вашият имот се намира в някое китно село или малък град, можете да получите оферта за ремонт на покрив от 4 лв./кв.м, докато в големия град цената на квадратен метър няма да е по-малко от 10лв.
ВИДЪТ НА ПОКРИВА
За скатния покрив например са необходими материали, способни да се изкривяват, така че да не увредят покритието. Дървената, стоманобетонната или метална носеща конструкция на вашия покрив може да бъде покрита с различни керемиди, в зависимост от това дали е скатен, плосък или мансарден. Сложността и достъпността на покривната конструкция също играе важна роля в оформянето на крайната цена.

Ремонт и изграждане на покриви - Христобилд ЕООД
Ремонт и изграждане на покриви - Христобилд ЕООД
Call Now Button