• 0897240563
 • hristobild@abv.bg
 • Пон.-Нед.: 8:00ч. до 19:00ч.
Ремонт на покриви София

Ремонт на покриви София

ремонт на покриви в гр.София и софия обл. изграждане на нови покриви, хидроизолация на покриви 20% отстъпки за нови клиенти гаранция и договор

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ София. Изграждане на нови покриви и ремонт на стари. Хидроизолация на покриви София.

Фирмата работи в София град и София област, както и в селата и вилните зони. За нашите клиенти предлагаме безплатен оглед, след който можем да ви предложим оферта за ремонт на покрив на изгодни цени.

При необходимост от качествени строителни услуги можете да се свържете с изпълнителя за да се уговорите за оглед:

Ремонт на покриви София

Търсите кой да Ви ремонтира покрива в София? Не търсете повече! Ние сме специализирани в ремонт и подмяна на покриви. Независимо дали имате нужда от нов покрив или просто от ремонт, ние сме тук, за да ви помогнем. Свържете се с нас днес за безплатна оферта!

Свържете се с нас

Главен мениджър Г-н Петров


0897 24 05 63

Услугите за ремонт на покриви в София и други строително-монтажни услуги на ХРИСТОБИЛД ЕООД – фирма за ремонт на покриви София, включват:

 1. Ремонт на покриви и покривни конструкции с всякакъв тип покрив / Демонтаж на покрив цена
 2. Ремонт и монтаж на хидроизолация за покриви от всякакъв тип / Хидроизолация на покриви София
 3. Изграждане на нови покриви
 4. Реконструкции на покриви по ваш или наш проект / Ремонт на покриви
 5. Покривно Тенекеджийство / Ремонт на ламаринени покриви – цени
 6. Дренажна система като, улуци, водосточни тръби, обшивки, ламаринени покриви / 
 7. Топлоизолация / Саниране на сгради
 8. Надзиди от всякакъв вид и тип
 9. Поставяне на Гранитогрес
 10.  Асфалтиране на малки улици, гаражи, пътеки и други видове СМР

 

ТОП СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ

Ремонт на покриви София- Христобилд ЕООД

Брамак предоставя 30 години неограничена писмена гаранция за материала и студоустойчивостта на всички керемиди и 15 години допълнителна застраховка на покривната система.

Ремонт на покриви София- Христобилд ЕООД

Хидроизолационните материали ИЗОМАКС са сертифицирани съгласно Наредбата
за съществените изисквания и оценяване на съответствието на
строителните продукти, за което има издадено БТО.

Ремонт на покриви София- Христобилд ЕООД

TONDACH® предлага гаранция за множество перфектни решения за всеки тип покривни системи. Качествено саниране на стари и изграждане на устойчиви нови покриви.

ПРИМЕРНИ ЦЕНИ ЗА РЕМОНТ НА ПОКРИВИ СОФИЯ

ФАКТОРИ, ОПРЕДЕЛЯЩИ ЦЕНАТА за ремонт на покриви СОФИЯ

МАТЕРИАЛИТЕ

Съветваме Ви да не правите компромис с тяхното качество и устойчивост, тъй като именно те са изложени на тежки метеорологични условия. Имайте предвид, че колкото по-качествени са те, толкова повече се увеличава животът на покрива, но с това се покачва и цената. Следните цени са без включен труд:
Керамични керемиди – добър избор при скатен покрив – 15 бр./кв.м., цена: 7.00 – 16.00 лв./кв.м.;
Бетонови керемиди – необходим по-малък брой от керамичните, но по-висока цена – 10 бр./кв.м.; цена: 12.00 – 19.00 лв./кв.м.;
Битумни керемиди-шингли – цена: 7,50 – 25.00 лв./кв.м.;
Битумни керемиди с медно покритие – цена: 55.00 – 80.00 лв./кв.м.;

РАЗМЕРЪТ НА ПОКРИВА

Цената се определя на квадратен метър, което включва труда на работниците, материалите и самият ремонт:

Цялостен демонтаж на съществуваща конструкция и изграждане на нова – 50.00 – 65.00 лв./кв.м. (включени: цена на материалите – 33.00 – 42.00 лв./кв.м.; труд – 19.00 – 25.00 лв./кв.м.);
Цялостен ремонт на покрив: разкриване на покрива, почистване на основата, полагане на мушама, наковаване на летви, нареждане на керемиди, измазване на капаци, почистване на строителни отпадъци: 9.50 – 13.00 лв./кв.м;
Ремонт на покрив с керемиди – 10.50 – 12.80 лв./кв.м.;

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕТО

– Трябва да имате предвид, че ако вашият имот се намира в някое китно село или малък град, можете да получите оферта за ремонт на покрив от 4 лв./кв.м, докато в големия град цената на квадратен метър няма да е по-малко от 10лв.

ВИДЪТ НА ПОКРИВА

За скатният покрив например са необходими материали, способни да се изкривяват, така че да не увредят покритието. Дървената, стоманобетонната или метална носеща конструкция на вашия покрив може да бъде покрита с различни керемиди, в зависимост от това дали е скатен, плосък или мансарден. Сложността и достъпността на покривната конструкция също играе важна роля в оформянето на крайната цена.

Ремонт на покриви София – изгодни цени за София, Софийска област и страната. Хидроизолация на покриви, изграждане на нови покриви, тенекеджийски услуги, отстраняване на покривни течове, цялостни решения за вашия покрив, всичко на едно място. Обадете се сега Вие ще получите качеството, за което ще платите.

Експресни огледи до 2 часа.
Работим на територията на София град, София област и цялата страна!

„ХРИСТОБИЛД“ ЕООД

Ремонт на покриви София- Христобилд ЕООД
Ремонт на покриви София- Христобилд ЕООД
Ремонт на покриви София- Христобилд ЕООД

НАШИТЕ УСЛУГИ

Ремонт на покриви София и цялата страна от Христобилд * Изграждане на нов покрив * Цялостни решения за вашия покрив на изгодни цени!

Ремонт на покриви София – Безплатни огледи, консултации и бързи оферти.

Започване на работа веднага след приемането на офертата.

ЗА НАС:

Фирма “ХРИСТОБИЛД” ЕООД повече от 20 години извършва строителни и ремонтни дейности на български пазар. 

С натрупания опит и многото доволни клиенти, можем спокойно да кажем, че сме едни от най-добрите на пазара. Ние сме опитни, работим качествено, уважаваме клиентите си и се надяваме те да ни препоръчат на свои познати. Цените, на които работим са добри и отговарят на вложения труд и материали. Отстраняваме течове, справяме се отлично с частични и основни ремонти на покриви от различен тип. Предлагаме гаранция от 10 до 15 години за качеството ни на работа.

САМО С ФИРМА “ХРИСТОБИЛД” ЕООД ВИE ЩЕ ПОЛУЧИТЕ: 

КАЧЕСТВОТО, ЗА КОЕТО ЩЕ ПЛАТИТЕ; ВНИМАНИЕТО, КОЕТО ЗАСЛУЖАВАТЕ; ВИСОКО КАЧЕСТВЕНИ МЕТЕРИАЛИ НА ДОКАЗАНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ В БРАНША; ГАРАНЦИОННО И ИЗВЪНГАРАНЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ; КОНСУЛТАЦИИ И БЕЗПЛАТНИ ОГЛЕДИ; ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКИ ЦЕНТАКСИИ; ГЪВКАВИ СХЕМИ ЗА ПЛАЩАНЕ СЪОБРАЗЕНИ С ВЪЗМОЖНОСТИТЕ И ЖЕЛАНИЯТА НА КЛИЕНТИТЕ; РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНО ОСКЪПЯВАНЕ ФИРМАТА РАЗПОЛАГА С НЕОБХОДИМИЯ КВАЛИФИЦИРАН ПЕРСОНАЛ ОТ СТРОИТЕЛНИ ИНЖЕНЕРИ, ПРОЕКТАНТИ, СТРОИТЕЛНИ ТЕХНИЦИ И РАБОТНИЦИ. ОСНОВНА ЦЕЛ В РАБОТАТА Е СЪЗДАВАНЕ НА КАЧЕСТВЕНА ПРОДУКЦИЯ, КОЯТО ДА ОТГОВАРЯ НА ВИСОКИТЕ ИЗИСКВАНИЯ НА КЛИЕНТИТЕ. ТОВА СЕ ПОСТИГА ЧРЕЗ ВНЕДРЯВАНЕ НА СЪВРЕМЕННИ СТРОИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ, ИЗПОЛЗВАНЕ НА НОВИ МАТЕРИАЛИ И ВИСОКОПРОИЗВОДИТЕЛНА ТЕХНИКА.

Благодарим Ви и се надяваме да бъдете доволни от нас!

Call Now Button