• Ремонт на покриви от професионалисти


  • тел. 0897 24 05 63


  • Мениджър: Методи Петров

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ В Видин Ремонт на покриви в град. Видин ние работим в Видин и в обл. Видин както и в селата за оглед и оферта за вашия ремонт на покрив може да се свържете с изпълнител - Г-н Петров тел за връзка 0897 24 05 63услугите предлагани са видове СМР (Строителни Монтажни Работи) 1. Ремонт на покриви с всякакъв тип покрив 2. Хидроизолация на покриви 3. Изграждане на нови покриви 4. Рекунструкции на покриви 5. Покривно Тенекеджийство улуци водосточни тръби обшивки ламаринени покриви 6. Топлаизолация на сгради 7. Надзиди 8. Гранитогрес 9. Асфалтиране и др видове СМР Резултат с изображение за видин център

ИЗПОЛЗВАМЕ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ ЗА РАБОТАТА НИ

ТОП СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ

Керемиди Брамак

Брамак предоставя 30 години неограничена писмена гаранция за материала и студоустойчивостта на всички керемиди и 15 години допълнителна застраховка на покривната система.

Хидроизолация изомакс

Хидроизолационните материали ИЗОМАКС са сертифицирани съгласно Наредбата за съществените изисквания и оценяване на съответствието на строителните продукти, за което има издадено БТО.

Керемиди Тодач

TONDACH® предлага гаранция за множество перфектни решения за всеки тип покривни системи. Качествено саниране на стари и изграждане на устойчиви нови покриви.

ПРИМЕРНИ ЦЕНИ ЗА РЕМОНТ НА ПОКРИВА

ФАКТОРИ, ОПРЕДЕЛЯЩИ ЦЕНАТА
МАТЕРИАЛИТЕ
- Съветваме Ви да не правите компромис с тяхното качество и устойчивост, тъй като именно те са изложени на тежки метеорологични условия. Имайте предвид, че колкото по-качествени са те, толкова повече се увеличава животът на покрива, но с това%2