• Ремонт на покриви от професионалисти


  • тел. 0897 24 05 63


  • Мениджър: Методи Петров

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ В Суворово Ремонт на покриви в град. Суворово ние работим в Суворово и в обл. Суворово както и в селата за оглед и оферта за вашия ремонт на покрив може да се свържете с изпълнител - Г-н Петров тел за връзка 0897 24 05 63 услугите предлагани са видове СМР (Строителни Монтажни Работи) 1. Ремонт на покриви с всякакъв тип покрив 2. Хидроизолация на покриви 3. Изграждане на нови покриви 4. Рекунструкции на покриви 5. Покривно Тенекеджийство улуци водосточни тръби обшивки ламаринени покриви 6. Топлаизолация на сгради 7. Надзиди 8. Гранитогрес 9. Асфалтиране и др видове СМР Резултат с изображение за Суворово град

ТОП СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ

Керемиди Брамак

Брамак предоставя 30 години неограничена писмена гаранция за материала и студоустойчивостта на всички керемиди и 15 години допълнителна застраховка на покривната система.

Хидроизолация изомакс

Хидроизолационните материали ИЗОМАКС са сертифицирани съгласно Наредбата за съществените изисквания и оценяване на съответствието на строителните продукти, за което има издадено БТО.

Керемиди Тодач

TONDACH® предлага гаранция за множество перфектни решения за всеки тип покривни системи. Качествено саниране на стари и изграждане на устойчиви нови покриви.

ПРИМЕРНИ ЦЕНИ ЗА РЕМОНТ НА ПОКРИВА

ФАКТОРИ, ОПРЕДЕЛЯЩИ ЦЕНАТА
МАТЕРИАЛИТЕ
- Съветваме Ви да не правите компромис с тяхното качество и устойчивост, тъй като именно те са изложени на тежки метеорологични условия. Имайте предвид, че колкото по-качествени са те, толкова повече се увеличава животът на покрива, но с това се покачва и цената. Следните цени са без включен труд:
Керамични керемиди – добър избор при скатен покрив – 15 бр./кв.м., цена: 7.00 – 16.00 лв./кв.м.;
Бетонови керемиди - необходим по-малък брой от керамичните, но по-висока цена - 10 бр./кв.м.; цена: 12.00 – 19.00 лв./кв.м.;
Битумни керемиди-шингли – цена: 7,50 – 25.00 лв./кв.м.;
Битумни керемиди с медно покритие – цена: 55.00 – 80.00 лв./кв.м.;
РАЗМЕРЪТ НА ПОКРИВА
Цената се определя на квадратен метър, което включва труда на работниците, материалите и самият ремонт:
Цялостен демонтаж на съществуваща конструкция и изграждане на нова - 50.00 – 65.00 лв./кв.м. (включени: цена на материалите – 33.00 – 42.00 лв./кв.м.; труд – 19.00 – 25.00 лв./кв.м.);
Цялостен ремонт на покрив: разкриване на покрива, почистване на основата, полагане на мушама, наковаване на летви, нареждане на керемиди, измазване на капаци, почистване на строителни отпадъци: 9.50 – 13.00 лв./кв.м;
Ремонт на покрив с керемиди – 10.50 – 12.80 лв./кв.м.;
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕТО
– Трябва да имате предвид, че ако вашият имот се намира в някое китно село или малък град, можете да получите оферта за ремонт на покрив от 4 лв./кв.м, докато в големия град цената на квадратен метър няма да е по-малко от 10лв.
ВИДЪТ НА ПОКРИВА
За скатния покрив например са необходими материали, способни да се изкривяват, така че да не увредят покритието. Дървената, стоманобетонната или метална носеща конструкция на вашия покрив може да бъде покрита с различни керемиди, в зависимост от това дали е скатен, плосък или мансарден. Сложността и достъпността на покривната конструкция също играе важна роля в оформянето на крайната цена.

Ценообразуване ремонт на покрив
Всичко за покрива