• Ремонт на покриви от професионалисти


  • тел. 0897 24 05 63


  • Мениджър: Методи Петров

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ изграждане на нови покриви и ремонт на стари. Полагане на хидроизолация Ремонт на покриви в град. София Фирмата работи в София град и област, както и в селата и вилните зони. За нашите клиенти предлагаме безплатен оглед след който можем да ви предложим цена и оферта за ремонта на покрива. При необходимост от качествени строителни услуги можете да се свържете с изпълнителя за да се уговорите за оглед Главен мениджур Г-н Петров тел за връзка 0897 24 05 63 услугите предлагани са видове СМР (Строителни Монтажни Работи) 1. Ремонти на покривни конструкции с всякакъв тип покрив 2. Ремонт и монтаж на хидроизолация за покриви от всякакъв тип 3. Изграждане на нови покриви 4. Рекунструкции на покриви по ваш или наш проект 5. Покривно Тенекеджийство и всичко свързано с дренажната система като, улуци, водосточни тръби, обшивки, ламаринени покриви 6. Топлаизолация или така наречено саниране на сгради 7. Надзиди от всякакъв вид и тип 8. Поставяне на Гранитогрес 9. Асфалтиране на малки улици, гаражи, пътеки и други видове СМР Резултат с изображение за софия

ТОП СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ

Керемиди Брамак

Брамак предоставя 30 години неограничена писмена гаранция за материала и студоустойчивостта на всички керемиди и 15 години допълнителна застраховка на покривната система.

Хидроизолация изомакс

Хидроизолационните материали ИЗОМАКС са сертифицирани съгласно Наредбата за съществените изисквания и оценяване на съответствието на строителните продукти, за което има издадено БТО.

Керемиди Тодач

TONDACH® предлага гаранция за множество перфектни решения за всеки тип покривни системи. Качествено саниране на стари и изграждане на устойчиви нови покриви.

ПРИМЕРНИ ЦЕНИ ЗА РЕМОНТ НА ПОКРИВА

ФАКТОРИ, ОПРЕДЕЛЯЩИ ЦЕНАТА
МАТЕРИАЛИТЕ
- Съветваме Ви да не правите компромис с тяхното качество и устойчивост, тъй като именно те са изложени на тежки метеорологични условия. Имайте предвид, че колкото по-качествени са те, толкова повече се увеличава животът на покрива, но с това се покачва и цената. Следните цени са без включен труд:
Керамични керемиди – добър избор при скатен покрив – 15 бр./кв.м., цена: 7.00 – 16.00 лв./кв.м.;
Бетонови керемиди - необходим по-малък брой от керамичните, но по-висока цена - 10 бр./кв.м.; цена: 12.00 – 19.00 лв./кв.м.;
Битумни керемиди-шингли – цена: 7,50 – 25.00 лв./кв.м.;
Битумни керемиди с медно покритие – цена: 55.00 – 80.00 лв./кв.м.;
РАЗМЕРЪТ НА ПОКРИВА
Цената се определя на квадратен метър, което включва труда на работниците, материалите и самият ремонт:
Цялостен демонтаж на съществуваща конструкция и изграждане на нова - 50.00 – 65.00 лв./кв.м. (включени: цена на материалите – 33.00 – 42.00 лв./кв.м.; труд – 19.00 – 25.00 лв./кв.м.);
Цялостен ремонт на покрив: разкриване на покрива, почистване на основата, полагане на мушама, наковаване на летви, нареждане на керемиди, измазване на капаци, почистване на строителни отпадъци: 9.50 – 13.00 лв./кв.м;
Ремонт на покрив с керемиди – 10.50 – 12.80 лв./кв.м.;
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕТО
– Трябва да имате предвид, че ако вашият имот се намира в някое китно село или малък град, можете да получите оферта за ремонт на покрив от 4 лв./кв.м, докато в големия град цената на квадратен метър няма да е по-малко от 10лв.
ВИДЪТ НА ПОКРИВА
За скатния покрив например са необходими материали, способни да се изкривяват, така че да не увредят покритието. Дървената, стоманобетонната или метална носеща конструкция на вашия покрив може да бъде покрита с различни керемиди, в зависимост от това дали е скатен, плосък или мансарден. Сложността и достъпността на покривната конструкция също играе важна роля в оформянето на крайната цена.

Ремонт на покриви, Изгодни цени, в София и страната. Хидроизолация на покриви, изграждане на нови покриви, тенекеджийски услуги, остраняване на покривни течове, цялостнни решеиня за вашия покрив, всчко на едно място. Обадете се сега Вие ще получите качеството, за което ще платите.

Експресни огледи до 2 часа. Работим на територията на цялата страна!

„ХРИСТОБИЛД“ ЕООД


НАШИТЕ УСЛУГИ

Ремонт на покриви, в София и страната от Христобилд Изграждане на нов покрив Цялостни решения за вашия покрив изгодни цени
-УСВОЯВАНЕ НА ТЕРАСИ -ТЕНЕКЕДЖИЙСКИ УСЛУГИ -РЕМОНТ НА ПОКРИВИ -ХИДРОИЗОЛАЦИЯ -ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ -АСФАЛТИРАНЕ

-Вътрешни и външни строително-ремонтни работи
-Кърти,чисти и извозва
-Почистване на тавани и мазета

    Безплатни огледи,консултации и бързи оферти.
    Започване на работа веднага след приемането на офертата.

  • Телефон: 0897 24 05 63
  • http://www.pokrivi-hristobild.com
  • email: hristobild@abv.bg

Благодарим Ви и се надяваме да бъдете доволни от нас!!


ДОВЕРЕТЕ СЕ НА СПЛОТЕН ЕКИП ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ХРИСТО БИЛД ЕООД са опитни професионалисти в своята област, което ни позволява да предлагаме качествени услуги на нашите клиенти, а професионалното оборудване, с което боравим ни дава нужната свобода за изграждане и ремонт на покриви с неповторим и елегантен дизайн. Стремим се да бъдем винаги актуални с новите тенденции в сферата на строителството, което немунуемо се отразява и върху повишаващото се качество на нашите ремонти.Екипът на “ХРИСТО БИЛД ЕООД„ се стреми да да бъде максимално полезен на своите клиенти. Опитът ни недвусмислено показва, че приключването на един успешен проект започва от правилната комуникация между поръчител и изпълнител. По тази причина, ние се стремим да предложим максимално изчерпателна информация, което значително спомага за оформянето на най-подходящата оферта, съобразена с предпочитанията и бюджета на нашите клиенти. Не се колебайте, а се свържете с нас, чрез нашата страница за контакти. С готовност ще отговорим на всички ваши въпроси, а специалистите на “ХРИСТО БИЛД ЕООД„ ще Ви предоставят оферта, отговаряща на вашите изисквания и желания. ХРИСТОБИЛД - Ремонт на покриви ниски цени тел 0897 24 05 63 През годините, нашият сплотен колектив е приключил успешно множество поръчки, касаещи цялостната реконструкция и ремонт на покриви, както на индивидуални домакинства, така на модерни административни и промишлени сгради. Можем да се похвалим с отлично свършена работа при всеки един от поверените ни покриви, а опита, натрупан през последните години ни позволява да консултираме по най-добрия начин нашите клиенти, предоставяйки им възможност да превърнат в реалност и най-смелите си идеи за дизайн на покрива. ДОШЛИ В НАШИЯ САЙТ РЕМОНТ НА ПОКРИВИ С КЕРЕМИДИ ЦЕНИ ОТ 12.лв. до 15.50.лв. Хидроизолация на покриви от 16.00.лв. до 22.00.лв. на м2 ИЗПОЛЗВАМЕ НАЙ-КАЧЕСТВЕНИТЕ МАТЕРИАЛИ ЗА РЕМОНТ НА ПОКРИВИ И ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВИ ПОКРИВИ ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПОКРИВНИ ТЕЧОВЕ НАШАТА ЦЕЛ Е ДА ОТКРИЕМЕ ВАШИЯ ТЕЧ И ДА ГО ОТСТРАНИМЕ ОБАДЕТЕ СЕ ДОКАТО ПРОБЛЕМА НЕ Е МНОГО ГОЛЯМ ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО 20% ОТСТЪПКИ ЗА НОВИ КЛИЕНТИ Качествен ремонт на покриви, изграждане на покривни конструкции и хидроизолация.

Ремонт на покриви с керемидиХидроизолация на покривиПоставяне на американски улуци

Вече над 15 години фирма "ХРИСТО - БИЛД" ЕООД извършва различни ремонти на покриви на българския пазар. Ние имаме самочувствието, че предлагаме качествен ремонт на покриви, извършван на ниска цена и с гаранция носеща името на нашата фирма. В работата си се радваме на хиляди доволни клиенти, които са ползвали нашите услуги и дългосрочната гаранция на ремонта, която предлагаме. С годините на натрупания опит и различните поръчки, които сме изпълни успешно, можем спокойно да кажем, че сме едни от най - добрите на пазара. Какво влиза в нашата сфера от услуги, които предлагаме и от които можете да се възползвате? Основно, ние извършваме ремонт на покриви, като работим на различни видове покриви – имаме опит както при керемидени покриви, така и при битумни, бетонови, метални и други.


♦ Освен за генерален ремонт на покриви, като допълнителни услуги можете да ни ползвате и за по - дребни неща, като пренареждане на керемиди, претърсване на покриви за течове и тяхното отсраняване, лепене на битумни плочи и така нататък. Извършваме смени на летви и носещи греди, допълване на мертеци и поставяне на обикновени и безшевни улуци, а също така и на водосточни тръби. Някои от по - специалните ремонти, които можем да направим са залепване на битумни керемиди върху OSB плоскости, ремонт на стари керемиди с воалит, а също така и облепване на керемиди с фолио. Работим в широк спектър на покривните ремонти. Естествено, можете да ни търсите не само за ремонт на покриви и покривни конструкции, но и за направата на нови или за надстрояване на покриви. Можем спокойно да заявим, че в това също сме едни от най - добрите.


♦ При проблеми с комина отново можем да ви бъдем полезни, тъй като предлагаме и изграждане и ремонт на комини, поставяне на шапка и обшиване на комини с ламарина. Освен с ремонт на покриви, предлагаме и поставяне, поправка и поддръжка на хидроизолация и топлоизолация. Във фирмата имаме и специален екип алпинисти, които извършват характерните за тях височинни услуги, свързани с различните видове хидроизолация. За да сме максимално полезни на нашите клиенти предлагаме и услуги, свързани с таванските помещения. Реализираме преустройство и пренареждане на таванските помещения, откриване на капандури, тераси и др. Дългите години работа са ни убедили, че клиентът наистина е най - важния и че само доволният клиент е този, който може да те остави и следващата година отново в бизнеса.

ХРИСТОБИЛД - РЕМОНТ НА ПОКРИВИ ТЕЛ 0877 104 102 Ремонт на покриви Хидроизолация ХРИСТОБИЛД - РЕМОНТ НА ПОКРИВИ Качествен ремонт на покриви, изграждане на покривни конструкции и хидроизолация. ХРИСТОБИЛД - РЕМОНТ НА ПОКРИВИ ТЕЛ 0877 104 102 ХРИСТОБИЛД - РЕМОНТ НА ПОКРИВИ ОБУЧЕН ПЕРСОНАЛ Добре обучени професионалисти с богат опит и стаж в областта ще работят за Вас.ХРИСТОБИЛД - РЕМОНТ НА ПОКРИВИ ХРИСТОБИЛД - РЕМОНТ НА ПОКРИВИ ТЕЛ 0877 104 102 ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО Даваме гаранция за качеството и произхода на всички материали, които използваме. Фирма “ХРИСТОБИЛД” ЕООД повече от 20 години извършва строителни и ремонтни дейности на български пазар. С натрупания опит и многото доволни клиенти, можем спокойно да кажем, че сме едни от най-добрите на пазара. Ние сме опитни, работим качествено, уважаваме клиентите си и се надяваме те да ни препоръчат на свои познати. Цените, на които работим са добри и отговарят на вложения труд и материали. Отстраняваме течове, справяме се отлично с частични и основни ремонти на покриви от различен тип. Предлагаме гаранция от 10 до 15 години за качеството ни на работа. САМО С ФИРМА “ХРИСТОБИЛД” ЕООД ВИE ЩЕ ПОЛУЧИТЕ: КАЧЕСТВОТО, ЗА КОЕТО ЩЕ ПЛАТИТЕ; ВНИМАНИЕТО, КОЕТО ЗАСЛУЖАВАТЕ; ВИСОКО КАЧЕСТВЕНИ МЕТЕРИАЛИ НА ДОКАЗАНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ В БРАНША; ГАРАНЦИОННО И ИЗВЪНГАРАНЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ; КОНСУЛТАЦИИ И БЕЗПЛАТНИ ОГЛЕДИ; ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКИ ЦЕНТАКСИИ; ГЪВКАВИ СХЕМИ ЗА ПЛАЩАНЕ СЪОБРАЗЕНИ С ВЪЗМОЖНОСТИТЕ И ЖЕЛАНИЯТА НА КЛИЕНТИТЕ; РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНО ОСКЪПЯВАНЕ ФИРМАТА РАЗПОЛАГА С НЕОБХОДИМИЯ КВАЛИФИЦИРАН ПЕРСОНАЛ ОТ СТРОИТЕЛНИ ИНЖЕНЕРИ, ПРОЕКТАНТИ, СТРОИТЕЛНИ ТЕХНИЦИ И РАБОТНИЦИ. ОСНОВНА ЦЕЛ В РАБОТАТА Е СЪЗДАВАНЕ НА КАЧЕСТВЕНА ПРОДУКЦИЯ, КОЯТО ДА ОТГОВАРЯ НА ВИСОКИТЕ ИЗИСКВАНИЯ НА КЛИЕНТИТЕ. ТОВА СЕ ПОСТИГА ЧРЕЗ ВНЕДРЯВАНЕ НА СЪВРЕМЕННИ СТРОИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ, ИЗПОЛЗВАНЕ НА НОВИ МАТЕРИАЛИ И ВИСОКОПРОИЗВОДИТЕЛНА ТЕХНИКА. Ремонт на покриви от Професионална Фирма Христобилд тел 0877 104 102 Ремонт на покриви от Професионална Фирма Христобилд тел 0877 104 102 Ремонт на покриви от Професионална Фирма Христобилд тел 0877 104 102

График

Направете запитване за ремонта, който искате да реализираме. След като обсъдим всички характеристики, можем да ви кажем кога можем да започнем да работим и за какъв срок ще завършим ремонта.

Обхват

Работим на територията на цялата страна. Живеем в София и най-често работим в западна България, но ако одобрите офертата ни, с удоволствие ще дойдем до дома Ви, където и да е той.

Инструменти

Разполагаме с всички необходими професионални инструменти за реализирането на всеки ремонт, който сме обявили в ценовата си листа. В цената е включена и експлоатацията на инструментите.

Гаранция

В договора, който ще сключим ще бъдат описани и гаранционните периоди на всеки ремонт, който реализираме, както и на самите материали, които ще използваме.

Изисквания

Единственото изискване, което имаме към Вас е да бъде придоставен свободен достъп до обекта, който ще ремонтираме. Моля, почистете и премахнете мебелите, които биха пречили на ремонта.

Ценообразуване

Цените, които виждате в сайта са примерни. Можем да договорим ценообразуването за вески ремонт в зависимост от големината на обекта и степента на трудност на ремонта.